Evello d.o.o.
IT CONSULTING & BUSINESS SERVICES

Evello d.o.o je neovisna konzultantska tvrtka usmjerena prema pružanju usluga operativnog i strateškog savjetovanja vezanog uz unaprjeđenje poslovanja i razvoj informacijskih sustava.

ISO 9001:2008

Tvrtka Evello d.o.o. uspješno je obnovila certifikat sustava za upravljanje kvalitetom u sukladnosti sa zahtjevima norme ISO 9001:2008 i time potvrdila visok stupanj kvalitete isporuka. Više >>

Više >>

usluge


„Na vrijeme i iznad klijentovih očekivanja“

 

U razgovoru s ključnim ljudima klijenta, djelatnici Evella u mogućnosti su prepoznati poslovni problem i poslovne potrebe. Prepoznavanjem poslovnih procesa, kroz snimku i analizu, definiraju se poslovni zahtjevi potrebni za ostvarenje strateškog plana ili unaprjeđenja poslovanja. Unaprjeđenjem pojedinog procesa ili segmenta poslovanja nastoji se uvidjeti dodatna poslovna vrijednost. Preporukama, definiranjem projekata, analizama isplativosti, vrednovanjem i optimalnim izborom implementatora, svojim kompetencijama, vođenjem i nadzorom projekata, djelatnici Evella fokusiraju se na uspješnost izvedbe i konačan rezultat.

Na koji način uskladiti IT i poslovanje?

Naše usluge dijelimo na: